perjantai 25. lokakuuta 2013

Matkaopas

Olimme tänään liikeenteessä kera kissojen. Normaaliin tapaan pojat makoilivat hiljaisina omassa kaksiossaan, mutta neidin yksiöstä kuului selostusta koko matkan ajan.
 
 
Tässä teille muillekin pieni katkelma city toursin ahkerasta oppaasta...
 
 
 
 
Selvennykseksi vielä, että matka ei ollut lainkaan noin kuoppainen vaan kuvaajan käden vakautta olisi ehkä vähän petrattava ;)

torstai 17. lokakuuta 2013

Kylmä

Sään viiletessä Caleana avasi patterikauden.




Lämpö on ilmeisesti tärkeämpi kuin asennon mukavuus....

maanantai 7. lokakuuta 2013

1 vuotta

Tänään meillä on juhlat. Juniorimme on saavuttanut yhden vuoden iän. Tästä pienestä rääpäleestä on kasvanut kaunis neitokainen, joka pitää kyllä huolen ettei tässä kämpässä ole tylsää kavereilla eikä henkilökunnalla :)
 


Sankari vuosi sitten pentupesässä * ja nyt kauniina neitinä

 
Toivotamme onnea myös sisko Alynalle (ent. Calypso) sekä Cissus, Zeus (ent. Capsicum) ja Tom (ent. Criosanthes) -veljille. Äiti Ellille myös paljon terveisiä!!
 
 
 
 
 
 
*= kuva Margareeta Häkkinen 

tiistai 1. lokakuuta 2013

Virallinen valvoja

Tavaroiden säilöntä puuhissa ollaan ja kissathan tästä myös kiinnostuivat. Hetken seurattuaan Caleana päätti ryhtyä tuumasta toimeen ja varata itselleen laatikon,johon voisi itsensä säilöä tai muuten vain majailla. Virallinen valvoja kävi laatikot läpi tarkistaen, että ihmiset saivat laatikot oikein kasattua (myönnetään, että vähän piti hoksottimia käyttää).

Hei ihmiset! Nää reunat ei nyt kyl oo ihan oikein.  Mä en sit ota tätä boksia!